Yeni bir lezzet durağı “Börekcih”

Çatalca,  kahvaltılarda, öğle yemeklerinde ve ikindi çaylarında sofraların vazgeçilmezi haline gelen börek yemek için yeni bir işyerine daha kavuştu.

Börekcih açılışına Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Ayhan Tutun yanı sıra Birim Müdürleri, çevre esnafları ve vatandaşlar katıldı.

İşyeri sahibi Sait Sarıçelik, açılış öncesi yaptığı konuşmada, merkezi Avcılar’da olan Börekcih’in 3. şubesini Çatalca’ya açtıklarını belirtti. Börek konusunda oldukça iddialı olduklarını söyleyen Sarıçelik, lezzetlerini Çatalca halkına sunmak için geldiklerini ifade etti. Açılış kurdelesini Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara keserken, işyeri sahiplerine ve Çatalcalılara hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Hayırlı uğurlu olsun

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, yaptığı konuşmada açılan her işyerinin ekonomiye katkı sağladığını vurgulayarak, "Her geçen gün yeni işyerlerinin ilçemize katılması bizleri mutlu ediyor. Aynı zamanda hizmete açılan işyerlerimiz ile ilçe ekonomisine katma değer sağlandığı gibi, birçok insanımıza da iş olanağı sağlanmış oluyor. Bizler için, bir insanın çalışması önem arz eder. Börekcih Çatalca’mıza hayırlı ve uğurlu olsun, Allah utandırmasın" ifadelerinde bulundu. Başkan Cem Kara, sözlerinin devamında "Burada iyi bir hizmet vereceğinize inanıyorum. Sağlık ve huzur içerisinde size bol kazanç diliyorum. İnşallah, herkesin zevkine, damak tadına hitap eden en kaliteli ürünleri, en taze ürünleri bu ilçe insanına, bu ülke insanına sunarsınız. Hayırlı ve uğurlu olsun " diye konuştu.

“Lezzete açılan kapı”

Ferhatpaşa Mahallesi Ulus Caddesi’nde hizmete açılan Börekcih Börekçisine vatandaşlar daha ilk günden büyük ilgi gösterdi. Kendi usulleri ve tarifsiz tatları ile hizmete giren Börecih de kıymalı, peynirli su böreği, kavurmalı, ıspanaklı, patatesli, peynirli ve kıymalı börek çeşitleri bulunurken, poğaça çeşitleri de hazır bulunuyor.