Zabıta Ekiplerinin Çatalca'daki Hijyen Denetimi Sürüyor

Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri vatandaşlara daha sağlıklı ve hijyenik koşulların sağlanması adına ilçedeki işletmeleri denetledi.

Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ilçe genelinde sağlık ve hijyen için denetimlerini sürdürüyor. Et, balık, tavuk, sakatat gibi ürünlerin satışını yapan işletmeleri tek tek dolaşan Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, hijyen ve sağlıklı ürün koşullarını denetledi. İlçe genelindeki işletmelerde kaçak kesimi önlemek için denetimler sürerken, hijyen koşulları, et ürünlerinin sağlıklı bir şekilde satışının yapılması ve işyeri ruhsatının kontrolleri yapıldı.

Denetimler Devam Edecek

Çatalca Belediyesi olarak temel amaçlarının vatandaşların sağlıklı gıdalar tüketmesini sağlamak olduğunu vurgulayan ekipler, yıl içerisinde yapılan bu denetimlerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.