Başkan Cem Kara, yarın kurulacak Halk Pazarı öncesi incelemelerde bulundu

Başkan Cem Kara, yarın kurulacak Halk Pazarı öncesi incelemelerde bulundu , Genel Haberler

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Çatalca’da Perşembe günleri kurulan Kapalı Halk Pazarı alanına ekibiyle birlikte bir gün önceden giderek, inceleme yaptı.

Kar yağışının durmasına rağmen olası tehlikelerin göz ardı edilmemesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Kara, Çatalcalıların can ve mal güvenliğinin her şeyin üzerinde olduğunu belirtti. Başkan Cem Kara, incelemelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapalı pazar yeri çatısında tehlike yaratacak bir durum olup olmadığını kontrol etti ve yetkililerden bilgi aldı.

Pazar yerinde hummalı çalışma

Başkan Kara, ilçede gıda ve giyim olmak üzere perşembe günleri kurulan halk pazarının bu haftada kardan dolayı Çatalca halkına sıkıntılı bir durum yaratmadan kurulabilmesi için ilgili müdürlüklere anında talimat verdi. Ekipler bu kapsamda hızlı bir çalışma başlatarak pazar yerine ulaşan yolları kardan arındırma çalışmasına başladı. Kapalı Pazar alanının çatısında biriken karlar itfaiyenin de desteği ile temizlendi.