Çatalca’da karın izleri siliniyor

Çatalca’da karın izleri siliniyor , Temizlik İşleri Müdürlüğünden Haberler

Çatalca’yı etkisi altına alan kar yağışının durmasından sonra temizlik çalışmalarına hız verildi.

Çatalca Belediyesi’ne bağlı kar temizleme ekiplerinin, kar yağışıyla başlayan yoğun mesaisi hala devam ediyor. Ekipler vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar başta olmak üzere kamu kuruluşları girişlerini ve kaldırımları, kardan temizliyor. Başkan Cem Kara’nın ve oluşturulan Kriz Masası’nın yönlendirmesi doğrultusunda ekiplerin var gücüyle yürüttüğü çalışmalar, aralıksız olarak ilçe merkezinde ve ara sokaklarda yapılıyor. İlçeyi etkisi altına alan yoğun kar, ekiplerin evsel atık toplama işlerine de engel olamadı, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri düzenli olarak atıkları topladı konteyner ve çevrelerini temizledi.

Esnaflarımıza teşekkür ediyorum

Uzun yıllardan sonra ilk kez bu kadar kar yağdığını hatırlatan Belediye Başkanı Cem Kara, konuya dair şunları söyledi: "Ekiplerimiz yağan karı, gece- gündüz demeden uzun süren çabalar sonunda temizliyor. Bir yandan temizlik çalışması devam ederken, karın durması ile bu defa da çatılardan aşağıya eriyerek düşen kar, vatandaşlarımız ve araçları için sorun oluşturuyor. Ekiplerimiz sahada temizlik çalışmasını sürdürüyor. Esnaflarımız da kendi işyerlerinin önünü temizleyerek güvenli geçişin sağlanmasına destek oluyor. Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum"