Hakkında

1960 yılında Samsun'da doğdu. Yakındoğu Üniversitesinde İktisat Fak. Siyaset Bilimi Bölümü öğrenimi gördü. A.Ö.F İşletme Fakültesi bitirdi. Halen A.Ö.F İktisat Fakültesi 4. sınıfında okumaktadır. 15 yaşından itibaren Gırgır Mizah Dergisinde karikatür çizmeye başlamış ve Cumhuriyet Gzt.si, Boğaziçi Ün.Ve Burdur Müzesinden aldığı 3 ödülü vardır, 2 karikatür albümü yayınlamıştır. İstanbul Amatör spor Kulüpleri Tertip Komitesi üyeliği yaptı. İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Sırasıyla;
*1989 yılında Fatih Belediyesi'nde Yazı işl.md.lüğü Hesap işl.Md.yrd.cılığı, Zabıta Md. Yard.cılığı ile Planlama ve Koordinasyon Md.lüğü,
*1994 yılında Kumburgaz Belediyesinde Başkan Yardımcısı,
*2004 yılında Mimarsinan Belediyesinde Başkan Yardımcısı olarak çalıştı.
*1999 yılından günümüze değin halen Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcılığı yapmakta olup yeni dönemde Mahallelerden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir.

Video yüklenmemiş...