15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Konferansı Düzenlendi

Çatalca Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında konferans ve resim sergisi düzenlendi.

Çatalca Kaymakamlığı tarafından 12 Temmuz Perşembe günü ilçemiz Halk Eğitim Merkezi fuaye salonunda 15 Temmuz günü ile ilgili resim sergisi ve aynı gün saat 11:00 da Halk Eğitim Merkezi Salonunda konferans tertip edildi.

Programa Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becer, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdülvahap Bozkurt, Çatalca Belediye Başkan Vekili Ayhan Tutun, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Akın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam eden program; Kişisel Gelişim Uzmanı, Tarihçi ve Yazar Mustafa Turan'ın günün anlam ve önemine dair konuşması ile sona erdi.