15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şehitlerimizi Anma Töreni!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şehitlerimizi Anma Töreni!

Gökçeali Mahallesi'nde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Şehitliği'nde gerçekleştirilen törenlerde; Kaymakamımız İnci Sezer Becel, Cumhuriyet Başsavcımız Orhan Al, Belediye Başkanımız Mesut Üner, Garnizon Komutanımız Gökhan Mayil, Emniyet Müdürümüz Bülent Çelik, Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Erşahin, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimiz, Belediye Genel Koordinatörümüz, Başkan Danışmanımız, Gökçeali Muhtarı Ali Osman Özden, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, MHP ve İYİ Parti İlçe Başkanları, Ak Parti İl Sorumlusu Engin Telli ve Gazilerimiz ve vatandaşlarımız hazır bulundular.

Başkanımız Mesut Üner, Kaymakamımız İnci Sezer Becel, Cumhuriyet Başsavcımız Orhan Al, Garnizon Komutanımız Gökhan Mayil, İlçe Emniyet Müdürümüz Bülent Çelik ile birlikte Şehitlik Anıtı'na çelenk koyması ile başlayan tören, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimize Sayğı duruşu ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.

Günün anlam ve önemini anlatan şiir okunması, Şehitlerimize ithafen 'Kur'an-ı Kerim' okunması, İlçe Müftümüz Mehmet Çelebi'nin Şehitlerimize dua okuması ile devam etti.

Davetlilerin, Şehitlik Anıtı'na karanfil bırakmasının ardından tören sona erdi.

Kışlaya Ziyaret!

Belediye Başkanımız Mesut Üner, Kaymakamımız İnci Sezer Becel, Cumhuriyet Başsavcımız Orhan Al, İlçe Emniyet Müdürümüz Bülent Çelik, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimiz, Belediye Genel Koordinatörümüz, Başkan Danışmanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Erşahin, Gökçeali Mahalle Muhtarı Ali Osman Özden, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Ak Parti İl Sorumlusu Engin Telli, Gökçeali Mahallesi'nde bulunan Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret ettiler.

Şehit Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker'in Kabrine Ziyaret!

Başkan Danışmanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Erşahin, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Ak Parti İl Sorumlusu Engin Telli Nakkaş Mahallesi'nde bulunun "Şehit Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker Şehitliği'ni" ziyaret etti.

Şehidimizin kabri başında Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından İlçe Müftümüz Mehmet Çelebi; 'Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün Şehitlerimize ve Gökhan Peker Şehidimize dualar edildi.

Ziyarette Şehit Albayımız Gökhan Peker'in muhterem annesi, kıymetli eşi ve sevenleri de bulundular.

Halk Eğitim Merkezi'nde Açılan Sergiye Ziyaret!

Belediye Başkanımız Mesut Üner, Kaymakamımız İnci Sezer Becel, Cumhuriyet Başsavcımız Orhan Al, Garnizon Komutanımız Gökhan Mayil, Emniyet Müdürümüz Bülent Çelik, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimiz, Belediye Genel Koordinatörümüz, Başkan Danışmanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Erşahin, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Ak Parti İl Sorumlusu Engin Telli ile birlikte; Çatalca 'Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Halk Eğitimi Merkezi'nde, Çatalca Kaynakamlığı'nın düzenlediği '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sergisi' adlı sergiyi ziyaret etti.

#15TemmuzDestanı

#MilliBirlikVeBeraberlikRuhu