15 Temmuz Şehitler Anıtı’nda Anma Töreni

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü ve haftası için Gökçeali Mahallesi’nde bulunan 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nda anma programı düzenlendi.

15 Temmuz 2016'da gerçekleşen hain kalkışmanın 2. yıl dönümünde düzenlenen tören Çatalca Belediye Başkanımız Cem Kara, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdulvahap Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Siyasi Parti Başkanları, Çatalca Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkan ve Üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Şehitlik Anıtı'na çelenk koyulduktan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Kuran-ı Kerim tilaveti ve Çatalca Müftüsü Mehmet Çelebi'nin konuşması ile devam etti. Konuşma sonunda Şehitlik anıtına karanfil bırakılmasının ardından program sona erdi.

Başkanımız Cem Kara program bitiminde vatandaşlarla kısa bir süre sohbet ettikten sonra alandan ayrıldı.