2.Lig aşkına bütün Çatalca maçtaydı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Çatalca Halkı 2.Lig yolunda takımını yalnız bırakmadı, tribündeki yerini aldı.
Çatalcaspor bugün saat 15:30’da Düzcespor ile Çatalca Ziya Altınoğlu Stadı’nda kader maçına çıktı. Çatalcaspor’un evinde oynadığı son maçı binlerce Çatalcalı izledi.
Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden takımlar Play-Off mücadelesi verdi. Bu önemli karşılaşmanın ilk yarısı Şeyhmus Aksu’nun 21' da attığı golle rakip takımın 1-0 öne geçmesiyle son buldu.

Maçın ikinci devresine mutlak galibiyet için istekli baskılı başlayan Çatalcaspor ilk beşe kalabilme mücadelesinde atak üstüne atak geliştirdi. Bol sarı kartlı geçen maçın 90'ncı dakikasında Arif Güner’in penaltıdan attığı gol Düzcespor fileleriyle buluşup maçın skorunu 1-1 olarak belirledi. Bu sonuçla Çatalcaspor puanını 52’ye çıkardı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara futbolculara verdikleri özverili mücadeleden dolayı teşekkür ederek ligin son hafta mücadelesi olan Dersimspor karşısında oyunculara başarılar diledi.