20. Erguvan Festivali Binlerce Çatalcalı ile Birlikte Coşkuyla Başladı.

20. Erguvan Festivali Binlerce Çatalcalı ile Birlikte Coşkuyla Başladı

20. Erguvan Festivali Mehmetçik Meydanı’nı dolduran binlerce Çatalcalı eşliğinde Festival Şarkısının seslendirilmesi ardından Belediye Başkanımız Mesut Üner, İlçe Kaymakamı İnci Sezer Becel ve AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’nın konuşmalarıyla başladı.
Başkanımız Mesut Üner konuşmasında; bu yıl 20.sini gerçekleştirdiğimiz Erguvan Festivali’nin gelecek kuşaklara aktarılacağını dile getirerek, festivalin barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhu ile tüm Çatalcalı vatandaşları festivale sahip çıkmaya davet etti. Başkanımız Mesut Üner, İlçe Kaymakamı İnci Sezer Becel ve AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’nın hayırlı, uğurlu olsun dilekleri ile tamamladıkları konuşmalardan sonra barışın simgesi güvercinlerin uçurulmasıyla 7 gün muhteşem etkinliklere ev sahipliği yapacak Erguvan Festival start aldı.