30 Ağustos Zafer Bayramı Çatalca’da Coşkuyla Kutlandı

Görüntülenme : 1948

30 Ağustos Zafer Bayramı Çatalca’da Coşkuyla Kutlandı

Tarihimizin en önemli zaferlerinden olan Büyük Taarruzun yıl dönümü 30 Ağustos Zafer Bayramı Çatalca’da muhteşem bir kortej yürüyüşü ile kutlandı.
30 Ağustos Zafer Bayramı, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından düzenlenen muhteşem bir kortej yürüyüşü ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda her yaştan yüzlerce kişinin katılımıyla başlayan yürüyüşe Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ve Eşi Aydan Üner, AK Parti Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimiz eşlik etti. Meşaleler, bandolar, bayraklar ve marşlar eşliğinde hareket eden coşkulu kortej yürüyüşü ile Zafer Bayramı coşkusu Çatalca’da hep birlikte yaşandı. Yoğun katılımla gerçekleşen yürüyüş Mehmetçik Meydanı’nda son buldu. Zafer Bayramı kutlamaları 20. Erguvan Festivali kapsamında düzenlenen Nez ve Kolpa konseri ile devam edecek.