30 Ağustos Zafer Bayramı Çelenk Sunma Töreni Yapıldı

Kurtuluş Destanımızın zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Zaferi’nin 98. yılı ilçemizde düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor.

Cumhuriyet Meydanımızda düzenlenen çelenk sunma töreni Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Binbaşı Hakan Ergül, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Cumhuriyet Savcısı Hakan Akbal, Gazilerimiz, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum ve Kuruluş Amirleri, Sivil Toplum Temsilcileri ve Muhtarlarımızın katılımı ile gerçekleşti.

Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Binbaşı Hakan Ergül ve Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu akabinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen tören Kaleiçi Şehitliğimize yapılan ziyaret ile devam etti. Okunan Kur’an-Kerim tilaveti ardından yapılan dua ile ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz saygı ve rahmetle anıldı.