“4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu” ile ilgili eğitim semineri düzenlendi

Çatalca Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, hizmet içi eğitimler kapsamında belediye personeline, “4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu” ile ilgili eğitim düzenledi.

Çatalca Belediye personeline, “4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu” eğitimi verildi. Çatalca Belediyesi İnsan Kaynakları  ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programı, 11.04.2018 tarihinde, Belediye Meclis Salonunda Eğitmen İbrahim Kapaklıkaya tarafından gerçekleştirildi.

Çatalca Belediyesi Müdürlüklerinden ilgili personellerin katıldığı eğitim seminerinde; Demokratik ve şeffaf yönetimin gereği olan eşitlik, tarafsızlık ve açıklık ilkelerine uygun olarak kişilerin bilgi edinme hakkını kullanmalarına ilişkin esas ve usulleri düzenleyen 4982 sayılı kanun, teori, uygulama, soru ve cevap yöntemleriyle anlatıldı.