657. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde Tarih Yazdık!

657.'si düzenlenen Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde ilçemizi temsil eden Çatalca Belediyesi Güreş Takımı resmen tarih yazdı! Takımımız başarılarını Geleneksel Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde aldığı madalyalarla taçlandırdı.

Belediye Başkanımız Cem Kara'nın bilhassa üstünde durduğu ve desteğini esirgemediği Güreş Takımımız yine göğsümüzü kabarttı. Üstelik bu sefer Kırkpınar'da!
13-14-15 Temmuz 2018 tarihinde Edirne'de düzenlenen 657. Geleneksel Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne katılan ekibimiz er meydanı Kırkpınar’dan 4 madalya alarak döndü.

Antrenör Gökhan Akçen önderliğinde Kırkpınar Er Meydanı'na çıkan sporcularımızdan Yıldıray PALA, Ayak Boyu'nda altın Madalya, Doğukan TOPRAK Teşvik Boyu'nda altın Madalya, Arda Erkan AVCUOĞLU Minik İki'de bronz Madalya ve Özgür ASLAN Minik Bir'de bronz Madalya alarak tarihe adlarını yazdırdı.

Madalya alan sporcularımız büyük sevinç yaşarken; Belediye Başkanımız Cem Kara sporcuları tebrik etti, başarılarının devamını diledi ve desteklerinin süreceğini söyledi.

YILDIRAY PALA - AYAK BOYU - ALTIN MADALYA

DOĞUKAN TOPRAK - TEŞVİK BOYU - ALTIN MADALYA