Ailelerimizin Mutluluğuna Ortak Oluyor Bebeklerimize “Hoş Geldin” Diyoruz

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in hayata geçirdiği “Hoş Geldin Bebek” projemiz ile dünyanın en değerli hazinesi olan evlada sahip olan anne babaların sevincine ortak olmaya devam ediyoruz.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in göreve başlar başlamaz hayata geçirdiği projelerden birisi olan “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında ailemizin yeni üyelerine “hoş geldin” diyoruz. “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlarımız, umudumuz” sözlerini her fırsatta dile getiren Başkanımız Mesut Üner’in talimatlarıyla başlayan projede,  yeni bir bebeğe sahip olan anne babalar ziyaret edilerek hem onların sevinci paylaşılıyor hem de hazırlanan özel hediye paketi kendilerine sunuluyor.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında Belediye Başkanımız Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun ziyaretlerde bulundu.

Vatanımıza, milletimize ailesine hayırlı bir evlat olsun

Pınar - Kadir Karatuzla çiftinin bebekleri Güneş’i, Leyla - Fırat Bayar çiftinin bebekleri Ebrar Ayşe’yi, Gülşah - Semih Çalkap çiftinin bebekleri Ege’yi, Buse Gül - Sinan Çakır çiftinin bebekleri Sare’yi ve Aylin - Emrah Ortakaya çiftinin bebekleri İlter’i evlerinde ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun dünyaya gelen çocukların vatanımıza, milletimize ve ailesine hayırlı bir evlat olması temennisinde bulundu.

“Başkanımıza çok teşekkür ederiz”

Ziyaret edilen aileler; “Bizleri düşünerek böyle güzel bir projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Mesut Üner’e çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz” sözleriyle memnuniyetlerini dile getirdi.

Başkanımız Mesut Üner’in özenle üzerinde durduğu Hoş Geldin Bebek Projesi’nden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze başvuran vatandaşlarımız yararlanmaya devam edecek.