AK Parti Büyükçekmece Meclis Üyeleri Başkan Cem Kara’yı ziyaret etti

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya, AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyeleri taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyeleri Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu. AK Parti Grup Başkanı ve İ.B.B. Meclis Üyesi Recep Erol, Meclis Üyeleri Bedir Gürses, Tamer Canbaz, Hasan Bacıoğlu, Ahmet Küçük, Mehmet Aytekin, taziye ziyaretinde, Başkan Cem Kara’nın geçtiğimiz günlerde vefat eden babası Ali Hami Kara için rahmet yakınlarına başsağlığı diledi. Ziyarette AK Parti Çatalca Belediye Meclis Üyesi ve İ.B.B. Meclis Üyesi Mesut Üner’de hazır bulundu.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve misafirlerine teşekkür etti.