Alpet Market’in Açılış Töreni Yapıldı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Gökçeali Mahallemizde hizmet vermeye başlayan Alpet Market’in açılışını Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ile birlikte yaptı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Gökçeali Mahallemizde yer alan benzin istasyonunda Sinan Çelik tarafından hizmet vermeye başlayan Alpet Market’in marketin açılışını gerçekleştirdi. Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediyesi Meclis Üyeleri Ahmet Rasim Yücel, Hasan Gökçe ve Alpet Genel Müdürü Ali Murat Yeşilyurt’unda katılım gösterdiği iş yeri açılışı, hayırlı uğurlu olsun temennileri ile yapıldı.

Çatalca’mıza hayırlı uğurlu olsun

Alpet’in bayileri ile geniş bir aile olduğunu açılış konuşmasında belirten Alpet Genel Müdürü Ali Murat Yeşilyurt, Çatalca’da da faaliyet göstermekten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ve Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel  “Çatalca’mıza hayırlı uğurlu olsun” temennilerinde bulundular.