AZİMLE, SABIRLA, BİRLİK BERABERLİĞİMİZLE…  HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

AZİMLE, SABIRLA, BİRLİK BERABERLİĞİMİZLE… HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner salgın tedbirleri kapsamında sokağa çıkmanın kısıtlandığı bu hafta sonunda da vatandaşlarımız için ekiplerimizi seferber ederken kendiside incelemelerde bulundu.

Çakıl, Elbasan, Ovayenice Mahallelerimizi ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner hem evlerinin balkonlarında, pencerelerinde, bahçelerinde olan vatandaşlarımızla hem de mahalle muhtarlarımız ile görüşerek istek ve taleplerini dinledi.

İhtiyacı olan vatandaşlarımıza maske ve el dezenfektanları veren Başkanımız Mesut Üner, kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için evde kalmanın ve kurallara uymanın önemine değinerek, “Unutmayalım, bugün evde kalarak yarınımızı, geleceğimizi kurtaracağız” ifadelerine yer verdi.

CAN DOSTLARIMIZI MAMASIZ, SUSUZ EN ÖNEMLİSİ SEVGİSİZ BIRAKMIYORUZ

Başkanımız Mesut Üner, ziyaretleri esnasında sokaklarda yalnız kalan can dostlarımızı düzenli olarak her gün besleyen ve tedavi eden ekibimiz ile birlikte sessiz dostlarımıza mama dağıtımında bulundu.

Bu zorlu günlerde can dostlarımızın yalnız olmadığına dikkat çeken Başkanımız Mesut Üner, “Sokaklarda yalnız kalan can dostlarımızı merak etmeyin. Onları düzenli olarak besliyor, tedavi ediyor, mamasız, susuz ve en önemlisi sevgisiz bırakmıyoruz” sözleri ile can dostlarımızın yanında olduklarını ifade etti.

#BirliteÇatalcayız

#BirlikteBaşaracağız