Başkan Cem Kara, Aydınlar Mahallesi’nde incelemelerde bulundu

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Aydınlar Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Aydınlar Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Aydınlar Cami’de ve çevresinde de tamamlanmak üzere olan alt yapı çalışmalarını inceleyen Başkan Cem Kara, Aydınlar Mahalle Muhtarı Celal Yıldırım ile mahallede dolaşarak değerlendirmelerde bulundu ve  mahallelilerle konuşarak istek ve taleplerini dinledi.

Geçimlerini mantardan sağlıyorlar

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Aydınlar Mahallesi ziyareti sırasında yolda mantar toplayan vatandaşlarla da uzun süre sohbet etti. Çatalca’da bu aylarda çıkan doğal mantarı toplayan yüzlerce aile, yurt dışına ithal edilen mantardan geçimlerini sağladıklarını belirtti.