Başkan Cem Kara Aydınlar Mahallesi’ni ziyaret etti

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ilçeye bağlı Aydınlar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Halkla sürekli istişare halinde bir yönetim anlayışı benimseyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, mahalleleri de ziyaret ederek vatandaşın öneri ve taleplerini yerinde dinliyor. Yoğun gündemi arasında dahi mahalle ziyaretlerini ihmal etmeyen Başkan Cem Kara, gün içerisinde fırsat bulamadığı takdirde gecenin geç saatlerine dek süren ziyaretler gerçekleştiriyor.

Uzun uzun sohbet ettiler

Beraberinde Başkan Yardımcıları ile Aydınlar Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Cem Kara, Aydınlar Mahalle Muhtarı Celal Yıldırım ve vatandaşlar ile sohbet edip, sorunlarını dinledi. Genç yaşlı herkesin Başkan Kara’yı sevgiyle karşıladığı ziyarette, içilen çaylar eşliğinde uzun süre sohbet edildi.

Başkana teşekkür ettiler

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Aydınlar Mahallesi’ndeki ziyaretinde Sivil Toplum Kuruluşları ile de görüşmeyi ihmal etmedi. Aydınlar Camii Yaptırma Yaşattırma ve Koruma Derneği ve Aydınlar Mahallesi Dayanışma Derneği Başkan ve üyeleriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Mahalleliler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediye tarafından geçtiğimiz günlerde Aydınlar Camii’ne yapılan  led mahya için teşekkürlerini sundular.