Başkan Cem Kara Babaeski 45.Tarım Festivaline katıldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara eşi Nurhan Kara ile birlikte Babaeski 45.Tarım Festivali açılış töreni ve festival kortejine katıldı.

Babaeski Belediyesi  tarafından düzenlenen 45.Tarım Festivali, resmi açılış töreniyle başladı. Açılış törenine Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve eşi yanı sıra çevre il ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

Atatürk Anıtına Çelenk konulması ve ardından Gencer Savaş Bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan festivalde daha sonra gerçekleştirilen kortej yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu.

Kırklareli’nin en eski festivallerinden biri olan festivalin 3 gün süreceği ve birçok sosyal ve kültürel etkinliğe ev sahipliği yapacağı belirtildi.