Başkan Cem Kara başsağlığı ziyaretinde bulundu

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz Çatalca Anadolu Lisesi’nin ilk mezunlarından olan gençler için okula başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz cumartesi gecesi Sefaköy'de meydana gelen elim trafik kazasında, doğum günü kutlamasından dönen 3 genç hayatını kaybetti. Çatalca Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nde İngilizce Mütercim Tercümanlık okuyan Çağlar Yılmaz, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde eğitim gören Ozan Börekçi ve Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu Deniz Ulaş Saral’ın acı kaybı herkesi yasa boğdu.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Anadolu Lisesi Müdürü Şerafettin Namlı ve okul öğretmenlerine başsağlığı ziyaretinde bulunarak acılarını paylaştı. Başkan Cem Kara, ziyaretinde hayatını kaybeden gençlere Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve Çatalca Anadolu Lisesi’ne başsağlığı dileklerinde bulundu.