Başkan Cem Kara çalıştaya katıldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Vizyon Geliştirme" konulu çalıştaya katıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Vizyon Geliştirme” konulu çalıştaya katıldı. The Marmara Otel de gerçekleşen çalıştaya İstanbul’un İlçe Belediye Başkanları ve belediyelerin ilgili müdürleri yanı sıra İBB’nin dış paydaşları olan İl Tarım Müdürlüğü, Karayolları Bölge Müdürlüğü gibi kurum temsilcileri de katıldı.

İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’nın açılış konuşmasını yaptığı çalıştayda, İstanbul 1/100.000 ölçekli planı masaya yatırıldı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, öneri, talep ve değerlendirmelerini paylaşarak Çatalca’nın ve İstanbul’un olması gereken yer ve vizyonu açısından görüşlerini belirtti.

Çalıştayın ilçeler bazında devam edeceği belirtilirken, 2018’in sonunda 1/100.000 ölçekli planlamanın tamamlanacağı belirtildi.