Başkan Cem Kara’dan nikâh mesaisi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bu hafta sonu da birlikte bir ömür geçirmek için adım atan çiftlerin mutlu günlerinde yanlarında oldu.

Yaz mevsiminin yavaş yavaş sona ererek yerini sonbahara bıraktığı bu günlerde hayatı paylaşmak için birlikte yola çıkan çiftlerin düğün ve nişan törenleri de hız kazandı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara geçtiğimiz hafta sonu gündüz ve gece saatlerini mutlu çiftlerin nikâhlarını kıyarak, nişan yüzüklerini takarak geçirdi.

En güzel anlar

16 Eylül 2017 Cumartesi günü Senem Gider ile Semih Akar’ın ve Nur Kuzın ile Recep Öksüz’ün Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nikâhlarını kıyan Başkan Cem Kara, ardından İstanbul’un en güzel sahillerinden biri olan Çilingoz sahiline geçerek muhteşem manzara eşliğinde Gökçe Top ile Serhat Tavşancı’nın nikâh akitlerini gerçekleştirdi. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Subaşı Mahallesi’nde gerçekleşen Merve Akar ve Hakan Varol’un düğün törenine katıldıktan sonra Ferhatpaşa Mahallesi’ne geçerek Gülsev Erdoğan ile Muammer Öner çiftinin nişan yüzüklerini taktı.

17 Eylül 2017 Pazar günü de törenlere katılmayı ihmal etmeyen Başkan Cem Kara, Aysel Aycan ile Semih Sevinç’in Atatürk Spor Kompleksi’nde nikâhlarını kıydı. Akşam saatlerinde Kaleiçi Sosyal Tesisleri’nde Fatoş Canpolat ile İsmail Çakal’ın nişan törenine katılarak genç çiftin yüzüklerini takan Başkan Cem Kara, daha sonra Gülay Yüksel ile Çağlar Bayraktar’ın düğün törenlerine katılmak üzere yeniden Atatürk Spor Kompleksi’ne geçti.

Hafta sonu yoğun nikâh trafiğine karşılık vatandaşların mutlu günlerinde yanlarında olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Cem Kara, evlilik yolunda ilk adımı atan nişanlı çiftlere ve hayat arkadaşlıklarını attıkları imzalarla perçinleyen yeni evli çiftlere bir ömür mutluluk diledi.