Başkan Cem Kara “Düş Zenginliği” isimli Resim Sergisini açtı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Özel Çatalca Sınav Temel Lisesi öğrencilerinin hazırladığı “Düş Zenginliği” temalı Görsel Sanatlar Sergisi’nin açılışını yaptı.

Özel Çatalca Sınav Temel Lisesi öğrencilerinin hazırladığı “Düş Zenginliği” temalı Görsel Sanatlar Sergisi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından açıldı. Başkan Cem Kara açılışta öğretmen ve öğrencileri başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Sergi açılışına Başkan Cem Kara yanı sıra Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrencilerin düşler ve gerçekler arasında gezinen sanat eserleri sergiyi gezenler tarafından büyük ilgi ve beğeniyle izlendi.

Sahne İstanbul’un oldu

Sergi açılışının ardından Özel Çatalca Sınav Temel Lisesi Kültür ve Sanat Koordinatörü Ayla Özkök önderliğinde hazırlanan “Sahne Senin İstanbul “ isimli şiir dinletisi sahnelendi. Dizeler, mısralar ve müzik eşliğinde İstanbul gezintisine çıkaran dinleti izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Okul Müdürü Bayram Bektaş, dinleti sonunda öğrenci ve öğretmenleri kültürel ve sosyal çalışmaları nedeniyle tebrik etti.