Başkan Cem Kara genç çiftlerin mutlu günlerinde yanlarında oldu

Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde daima yanlarında olan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Pelin Kara ile Mustafa Deniz Akbaş’ın nikâhını Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle kıydı. Başkan Kara, dünya evine giren çifte ömür boyu mutluluklar dilerken nikâh cüzdanını geline teslim etti.

Nişan yüzüklerini taktı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara hafta sonu Beyza Türkyılmaz ile Furkan Terzioğlu’nun nişan merasimlerine katılarak evliliğe ilk adım olan nişan yüzüklerini taktı.

Başkan Cem Kara, genç çiftin nişan yüzüklerini takarken, “Burada Türkyılmaz ve Terzioğlu ailelerinin mutlu günlerine ortak oluyoruz. Yüzüklerini takmaktan büyük mutluluk duydum. Allah tamamına erdirsin, mutluluklarını daim etsin” temennisinde bulundu.