Başkan Cem Kara Halk Pazarı’nda

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Halk Pazarı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Her fırsatta vatandaşlarla görüşen ve sohbet eden Başkan Cem Kara, bu kapsamda ziyaretlerini sürdürüyor. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara,  perşembe pazarına yaptığı ziyarette pazarda bulunan esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek gelen istek ve talepleri dinledi. Pazar esnafı ve vatandaşlar ise Başkan Cem Kara’nın kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını, sıkıntılarını ve dertlerini ilk ağızdan Başkan’a söyleme imkânı buldukları için memnun olduklarını ifade ederek Başkan Kara’ya teşekkür ettiler.

Bölgede bulunan işyeri sahipleriyle de sohbet eden Başkan Cem Kara, “Vatandaşımızın, esnafımızın görüş ve düşüncelerine değer veriyoruz” dedi.