Başkan Cem Kara hasret giderdi

CHP Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, yoğun temposuna rağmen ziyaretçileri ile görüşmeyi ihmal etmiyor. Çatalca’dan, ilçe ve il dışından gelen konukları ile görüşen Başkan Cem Kara’nın bugün ki misafiri CHP Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci oldu.

Yapılan ziyarette Belediye Başkanı Cem Kara misafirleri ile geçmişte öğretmenlik yaptığı Denizli ile ilgili konuşarak hasret giderdi. Başkan Demirci’nin kaydedilen gelişmeleri aktardığı sohbet ortamında geçen ziyarette Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'da ilçede yapılan çalışmalar hakkında konuklarına bilgi vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.