Başkan Cem Kara “Hedefimiz 2. Lig”

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sezon, 34. haftadaki erteleme maçıyla sona erdi. Deplasmanda Dersimspor'u 3-1 mağlup eden Çatalcaspor, play-off'a kalan son takım oldu.

Tunceli Atatürk Stadı'ndaki maçta, Dersimspor'un tek golü 77. dakikada Mert Sarı'dan gelirken, Çatalcaspor, 12 ve 83. dakikalarda Gökhan Demir, 35. dakikada ise Hakan Bahran'ın golleriyle galip geldi.

Çatalcaspor Play-off'a adını yazdırdı

Nefeslerin kesildiği maçın ilk yarısında Çatalcaspor, Gökhan Demir'in golüyle 1-0 öne geçti. Hakan Bahran ilk yarının sonlarında farkı ikiye çıkardı. Dersimspor'da Mert Sarı 76.dakikada farkı 1'e indiren golü attı. Çatalcaspor 81.dakikada Gökhan Demir kendisinin 2. takımının 3.golünü atarak skoru 3-1 oldu. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

Son maçından 3 puanla ayrılan Çatalcaspor, 55 puanla 5. sırayı alarak, Erbaaspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Silivrispor'un ardından play-off'a adını yazdırdı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara gönül verdiği sarı kırmızılı takımın başarısını tebrik ederek “Hedefimiz 2. Lig” dedi. Play-off maçları 18-22 Mayıs tarihleri arasında oynanacak ve sarı kırmızlı takım Çatalcaspor, Erbaaspor ile karşılaşacak. Play-off final maçı ise 27 Mayıs Cumartesi günü oynanacak.