Başkan Cem Kara iftar programına katıldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara eşi Nurhan Kara ile birlikte Çatalca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve ilçe protokolü, şehit aileleri ve gazilerimiz, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve daire müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğine katıldı.

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada tüm davetlilere katılımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ramazan ayında hep birlikte oruç açmanın feyzini yaşadığını ifade etti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara programda şehit yakınları ile tek tek sohbet ederek sorun ve istekleri olduğunda her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha ifade etti.