Başkan Cem Kara Karagöz çiftinin nikâhını kıydı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Reyhan Selçuk ve Bilal Karagöz’ün nikâhını kıydı.

Reyhan Selçuk ile Bilal Karagöz çifti gerçekleştirilen nikâh töreniyle dünya evine girdi. Çatalca Çakıl Mahallesi’nde çok sayıda davetlinin katımıyla gerçekleşen törende çiftin nikâhını Belediye Başkanı Cem Kara kıydı.

“Vatandaşlarımızın özel gün ve davetlerinde yanlarında olarak mutluluklarına ortak olmaya çalışıyorum. Bugünde burada Reyhan Selçuk ile Bilal Karagöz’ün nikâh akitlerini gerçekleştirmek için bir araya geldik. Çiftin mutluluklarının daim olmasını diliyorum” sözleriyle nikâhı kıyan Başkan Cem Kara, dünya evine giren çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını davetlilerin alkışları arasında geline verdi.