Başkan Cem Kara, Kardeşler Ocakbaşı’nın açılışını yaptı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Kardeşler Ocakbaşı Pide ve Lahmacun Kebap Salonu'nun açılış törenine katıldı.

Çatalca Kestanelik Mahallesi’nde faaliyete geçen Kardeşler Ocakbaşı Pide ve Lahmacun Kebap Salonu törenle hizmete açıldı. Törene Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesi ile birlikte hizmet vermeye başlayan salonda, konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Açılan yeni iş yerleri ile Çatalca’nın ekonomisinin daha da hareketlendiğini ifade eden Başkan Cem Kara “İlçemizin ekonomisi canlanıyor, Çatalca’mız yeni yeni esnaflar, firmalar ve çeşitli girişimciler kazanıyor. Kardeşler Ocakbaşı Pide ve Lahmacun Kebap Salonu’nun Çatalcalılara ve iş yeri sahiplerine hayırlı olmasını, bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Kara, kurdele kesiminden sonra salonu gezerek açılışa katılan davetliler ve çalışanlar ile sohbet etti.