Başkan Cem Kara Marmara Belediyeler Birliği 2017 yılı Olağan I. Toplantısı’na katıldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Marmara Belediyeler Birliği Meclisi’nin Afyonkarahisar’da yapılan 2017 yılı Olağan I. Toplantısı’na katıldı.

Başkan Cem Kara, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı  Recep Altepe, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve birliğe üye diğer Belediye Başkanlarıyla ikili görüşmeler de yaparak fikir alışverişinde bulundu.

Afyonkarahisar Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi ile başlayan, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden Meclis Toplantısı, Birlik Başkanı Recep Altepe'nin açılış konuşmasıyla devam etti. Toplantıda, Birlik Başkanı, 1'inci ve 2'nci başkan vekilleri ile Birlik Encümen Üyeleri, Divan Katip Üyeleri, Denetim Komisyonu ve İhtisas Komisyonları seçimi yapılacak.