Başkan Cem Kara, Marmara Belediyeler Birliği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na katıldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Marmara Belediyeler Birliği’nin Başkanlık seçimi için gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) Başkanlığının, Recep Altepe’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifası suretiyle boşalması nedeniyle 31 Ekim 2017 Salı günü İstanbul’da MBB Olağanüstü Genel Kurul toplantısı yapıldı. MBB 1. Meclis Başkan Vekili Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın başkanlığında toplanan olağanüstü genel kurulda, meclis üyelerinin oylarıyla Marmara Belediyeler Birliği Başkanlığına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal tek aday olarak girdi ve MBB’nin yeni başkanı seçildi. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Mevlüt Uysal’ı tebrik ederek başarılar diledi.