Başkan Cem Kara meslektaşını acılı gününde yalnız bırakmadı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı acılı gününde yalnız bırakmadı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, annesi Beser Kılıç’ı kaybeden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın acısına ortak oldu.

Uzun süredir Yalova’da tedavi gören 87 yaşındaki Kılıç’ın, Yalova Hacı Bektaş Anadolu Kültür Vakfı Cemevi’nde düzenlenen cenaze törenine katılan Başkan Cem Kara, merhumeye Allah’tan rahmet, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'a, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Cenaze törenine CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat başta olmak üzere çok sayıda partili, belediye başkanı ve vatandaş katıldı. Merhumenin cenazesi törenin ardından, defnedilmek üzere memleketi Tunceli’ye gönderildi.