Başkan Cem Kara Muharip Gazileri Edirne’ye uğurladı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çatalca Şube’si tarafından gaziler ve ailelerine yönelik Edirne gezisi düzenlendi.  Çatalca Belediyesi işbirliği ile hazırlanan geziye katılan gaziler Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından uğurlandı.

Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda sabahın erken saatlerinde bir araya gelen Muharip Gaziler Edirne’ye doğru yola çıktı. Edirne’ye tarihi ve kültürel bir gezi gerçekleştirecek olan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çatalca Şubesi Üyesi Gaziler, Başkan Şah İsmail Atak eşliğinde aileleri ile Edirne’yi gezme imkânı bulacak. Mimar Sinan’ın muhteşem eseri Selimiye Camii’ni de ziyaret ederek iftarlarını Meriç Nehri kıyısında hep birlikte yapacak olan gaziler, gün sonunda Çatalca’ya dönerek yolculuklarını tamamlayacak.