Başkan Cem Kara’nın bugünkü konuğu Başkan Ercengiz oldu

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen ziyarette konuk Belediye Başkanı Ercengiz ile Başkan Cem Kara arasında ki görüşme, samimi bir havada gerçekleşti. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile çalışmalar ve gündem üzerine sohbet eden Başkan Cem Kara, Burdur Belediyesi’nin EMITT Fuarı’nda açtığı stant hakkında yaptığı konuşmalar yanı sıra genel ve yerel siyaset gündeminde yaşanan gelişmelere de dikkat çekti.

Burdur’un simgesi el dokuması şal ve sipsi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ziyarette Başkan Cem Kara’ya Burdur yöresine özgü el dokuması şal ve yöresel çalgı sipsi ve Burdur’un simgelerinden Saat Kulesi, Teke, Sagalassos Antik Kenti ve Hacılar Höyüğü figürlerinin yer aldığı saat hediye etti. Çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunan Ercengiz, Kara'ya çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Cem Kara kendisine gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e teşekkürlerini sundu.