Başkan Cem Kara ödül törenine katıldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara sanat ve kültüre ev sahipliği yapan 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’ne katılarak dereceye giren fotoğraf sanatçılarına ödüllerini verdi.

8.Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin Kültürpark, Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da yapılan etkinliklerini izledi. Dünyanın birçok ülkesinden gelen sanat elçilerinin muhteşem dans gösterileri yanı sıra halk konserlerinin de yapıldığı festivalde, birçok dalda dereceye giren sanatçılara ödülde veriliyor. Festival kapsamında bu yıl 8.’si düzenlenen 8.Uluslararası Fotoğraf Yarışması ödül töreninde Başkan Cem Kara’da bulunarak, fotoğrafı dereceye giren eserin sahibine ödülünü verdi.