Başkan Cem Kara Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

2016-2017 eğitim öğretim yılı bugün verilen karnelerle sona erdi. Kendisi de bir eğitimci olan Belediye Başkanı Cem Kara yaklaşık 9 ay süren zorlu bir maratonun sonunda karnelerini alan öğrencilerin yaşadığı heyecanı paylaştı.

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak ; Nakkaş Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlk ve Ortaokulu, Ferhatpaşa İlkokulu, İTO Ortaokulu, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ferhatpaşa Anaokulu’na karne gününde ziyaretlerde bulundular.

Çocukların Karne Heyecanı Görülmeye Değerdi

Okulun son gününde okula giden öğrenci, öğretmen ve velilerin mutlulukları ilçe protokolünü aralarında görünce bir kat daha arttı. Karnelerini alan öğrenciler, yaşanan mutlu anların fotoğraf karelerinde ölümsüzleştirilmesinin ardından neşe içerisinde evlerinin yolunu tuttular.