Başkan Cem Kara, Öğretmenleri Ziyaret Etti

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okullara ziyarette bulunarak öğretmenlerin anlamlı ve özel gününü kutladı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, kendisi gibi öğretmen olan eşi Emekli Öğretmen Nurhan Kara ile birlikte Çatalca Anadolu Lisesi, Çatalca Kız Meslek Lisesi ve Kestanelik Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Öğretmenlerimizin günü kutlu olsun

Öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu vurgulayan Başkan Cem Kara, “Bir meslektaşınız olarak bizleri bugünlere hazırlayan, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan yeni nesillerin yetişmesine vesile olan bu saygın ve onurlu mesleğin siz değerli temsilcilerinin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Hepinize sağlıkla, mutlulukla, uzun ömür diliyorum” sözleri ile kutlamaları gerçekleştirdi. Öğretmenler ise Başkan Cem Kara’ya ziyaretinden onur duyduklarını ifade ederek teşekkürlerini sundular.