Başkan Cem Kara Ormanlı Mahallesi’nde

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Ormanlı Mahallesi’ni ziyaret ederek mahallelilerle uzun süre sohbet etti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Ormanlı Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Cem Kara ziyarette vatandaşlarla uzun süre içilen çaylar eşliğinde sohbet ederek, görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Ormanlı İlk ve Ortaokulu’na da giderek Okul Müdürü ile görüştü ve bilgi aldı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüzlüğe uğurlanmasının 79. yıldönümü olan 10 Kasım öncesi, okula Çatalca Belediyesi tarafından geçtiğimiz dönem yapılan Atatürk Köşesini ve Atatürk Büstünü ’de ziyaret eden Başkan Cem Kara, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü manevi huzurunda rahmet, şükran ve özlemle andı.