Başkan Cem Kara üzüntüsünü dile getirdi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 30 günlük yoğun bakım savaşının ardından hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal’ı son yolculuğuna uğurladı.

Ünlü sanatçı için Üsküdar'da bulunan Marmara İlahiyat Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Usta sanatçının cenazesi Türk bayrağına sarılı şekilde cami avlusuna getirildi. Cenaze namazı öncesi caminin avlusu dolup taşarken, usta sanatçının kardeşleri Abdullah ve Erdal Erkal ile eşi Filiz Akgün'ün amcası Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün taziyeleri kabul etti.

Usta sanatçı İbrahim Erkal'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Başkan Cem Kara değerli sanatçının kaybından duyduğu üzüntüyü dile getirerek ailesine, yakınlarına, sanat camiasına ve sevenlerine başsağlığı diledi.