Başkan Kara öğrencileri yalnız bırakmadı

Çatalca Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı, 8.sınıf öğrencileri için Mezuniyet Yemeği düzenledi. Öğrencileri bu özel günlerinde Başkan Cem Kara yalnız bırakmadı.

Uzun zamandır yoğun bir tempoyla TEOG sınavlarına hazırlanarak sınav stresi yaşayan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri, Atatürk Spor Kompleksi’nde hem yorgunluklarını attılar hem de mezun olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşadılar.

Aileleri ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen yemekte güzel ve neşeli zaman geçiren öğrenciler,  yıl içerisindeki çalışmalarının ve TEOG sınavının başarısını bu yemekte kutlamış oldu.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Mustafa Yılmaz, yaptığı konuşmada öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Başkan Kara başarılar diledi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, eğitim – öğretim hayatlarının çok önemli bir bölümünü tamamlayarak Çatalca Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu mezunu olmaya hazırlanan sekizinci sınıf öğrencilerini tebrik ederek, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.  Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara,  Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Mustafa Yılmaz’ın bu sene mezun olan öğrencilerin son mezunları olduğunu belirterek kendisinin de emekliye ayrılacağını sözlerine ekledi ve bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Gece boyunca eğlenen öğrenciler, zaman zaman duygusal anlar da yaşadı. Mezuniyet yemeği öğrenci ve öğretmenlerin bol bol hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.