Başkan Kara, Şampiyon Bocce ve Judo Takımını tebrik etti

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun başarılı sporcularını tebrik etti.

Çatalca Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Yener Sefertaş ve okulun katıldıkları turnuvalardan başarılarla dönen Bocce ve Judo Takımı öğrencileri Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 30 okulun katılımı ile gerçekleştirilen Bocce İl Şampiyonası’nda şampiyon olarak İstanbul’u Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazanan, ayrıca Gençlik Spor İlçe Şampiyonası’nda da şampiyon olan Yıldız Kız ve Erkek Bocce Takımını ve okulun şampiyon olan Judo Takımını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Çocukların, gençlerin spora yönlendirilmesini her fırsatta dile getirerek bu konuda desteklerini esirgemeyen Başkan Kara, sporcu öğrencilerle sohbet ederek onları spor yapmaları yönünde teşvik eden ailelerine ve öğretmenlerine de teşekkürlerini iletti.