Başkan Kara ve Muhtarlar “Aşure Günü” etkinliğine katıldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalcalı Muhtarlarla birlikte Babaeski Hamidiye Mahallesi Muhtarlığının düzenlediği “11. Muharrem Ayı Aşure Günü” davetine icabet etti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Babaeski Hamidiye Mahallesi Muhtarlığının düzenlediği “11. Muharrem Ayı Aşure Günü” etkinliğine Çatalca Mahalle Muhtarları ile birlikte katıldı. CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök ve Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcılarının da eşlik ettiği etkinlik, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı ve Hamidiye Mahallesi Muhtarı İbrahim Demir’in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Kırklarelili Muhtarların da katılımıyla bir araya gelinen 11. Muharrem Ayı Aşure Günü’nde, aşureler dostluk, kardeşlik, birlik beraberlik dilekleriyle yenildi.

Atatürk’ün odasını gezdiler

Çatalca Belediye Başkanı ve beraberinde ki heyet Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’nın makamında gerçekleşen görüşmeden sonra Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Edirne Belediyesi’nde Atatürk’ün 1930 yılında 4 gün kaldığı odayı da gezen Başkan Cem Kara ve beraberindekiler günün anısına fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.