Başkan Yardımcıları İlçe Emniyet Müdürünü ziyaret etti

Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcıları, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik'i makamında ziyaret etti.

Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcıları Ayhan Tutun, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya, Erhan Güzel, Fehmi Akyüz ve Ufuk Akın, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik'i makamında ziyaret etti.

Başkan Yardımcıları ziyarette, ilçede huzuru ve güvenliği sağlamak adına yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Emniyet Müdürü Çelik’e teşekkür ederek plaket sundular.

İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.