“Başkanım Geçmiş Olsun”

Çatalcaspor, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya geçmiş olsun dileklerini, sahaya ellerinde taşıyarak çıktıkları pankartla dile getirdi.

Çatalcaspor iyi ve kötü günlerinde her zaman kendileriyle birlikte olan, gerek Çatalca’da gerekse ilçe dışında oynadıkları maçları yakından takip eden, takımın moral motivasyon kaynağı olan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya sahadan geçmiş olsun dileklerini iletti.

Türkiye 3.Lig 1.Grup’ta bu hafta Ziya Altınoğlu Stadında Kozan Belediyespor ile karşı karşıya gelen Çatalcaspor, “Belediye Başkanımız Sayın Cem Kara’ya Geçmiş Olsun Dileklerimizle” yazılı pankart eşliğinde sahaya çıktı. Çatalcaspor- Kozan Belediyespor maçı 90 dakika sonunda 1-1’lik skorla beraberlikle bitti.