Başkanımız İstanbul Dostluk Grubu ve Çatalca Kadim Dostları ile İftarda Buluştu

Başkanımız Mesut Üner’in ev sahipliğinde Çatalca’da düzenlenen iftar programında AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, AK Parti İl Sorumlusu Engin Telli,  Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Ercin ve Meclis Üyeleri bir araya geldi. İl Dostluk Grubu ve Çatalca Kadim Dostları, Başkanımız Mesut Üner’in ev sahipliğinde iftar sofrasında buluştu.

Ramazan ayı boyunca sıklıkla iftar programları düzenleyen ve davet edildiği programlara katılan Başkanımız Mesut Üner, iftar sofralarının bereketini paylaşmaya devam ediyor. İstanbul Dostluk Grubu Yönetiminden Osman Kaan ve Yakup Sucuoğlu’nun da katıldığı programda geçmiş dönemde görev alan kadim dostlar yad edildi. İftar yemeğinde edilen dualar ile Ramazan ayının bolluk ve bereket içerisinde son bulması, Ramazan Bayramı’nın da hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu.