Başkanımız Mesut Üner

Başkanımız Mesut Üner "Yerel Ürün Pazarı" projesini yerinde inceledi.

Başkan Danışmanımız Bahadır Sügür koordinesinde gerçekleşecek olan proje ile ilgili son bilgileri aldı.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu yanında bulunan alanda hizmete girecek olan "Çatalca Belediyesi Yerel Ürün Pazarı" için halkımızın yoğun talebine yönelik bir çalışma olduğunu vurgulayan Başkan Üner " Bu pazara hem ilçe halkımız, hem İstanbul gibi bir metropolden ilçemize her hafta sonu akın eden yüz binlerce vatandaşımız yoğun ilgi gösterecek. Şu an için 70'in üzerinde tezgah başvurusu var. Bu projeyi daha da geliştirerek İstanbul'un yerel ürün pazarına çevireceğimize inanıyorum. Mevcut alanda arkadaşlarımızın çok güzel bir çalışması olacak. İlçemize ve tüm İstanbul'umuza hayırlısı olsun" sözleri ile pazarın bu hafta sonuna yetiştirilmesi talimatını da verdi. Başkan Üner'le beraber Belediye Genel Koordinatörü Halit Aksoy ve Başkan Danışmanı Bahadır Sügür alan içerisinde gerçekleştirilecek diğer projeleri de yerinde masaya yatırdı.