Başkanımız Mesut Üner; ‘2020 yılının huzurlu, sağlıklı, bereketli bir yıl olmasını diliyorum’

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner 2020 yılına girmemize saatler kala ziyaretlerde bulunarak yeni yıl dilek ve temennilerini iletti.

Yeni yılda da vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek ve Çatalca’mızı her alanda geliştirmek için çalışmaların durmaksızın devam edeceğini belirten Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel başta olmak üzere; Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al’a, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Kadir Duvan’a ve Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu’na ziyaretlerde bulundu.

İlçemiz ile ilgili çalışmalar hakkında fikir alışverişinde de bulunulan ziyaretlerde Başkanımız Mesut Üner, 2020 yılının huzurlu, sağlıklı, bereketli bir yıl olması dileklerinde bulundu.

“Biz Büyük Bir Aileyiz”

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, gerçekleştirdiği ziyaretlerin sonunda belediyemiz personeli ile bir araya geldi.

Birimleri ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner, yeni yılın ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını diledi. “Biz büyük bir aileyiz” sözleriyle personelin yeni yılını kutlayan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, “ Yeni yılda da siz değerli çalışma arkadaşlarım ile birlikte vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmenin ve ilçemizi her yönden daha ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Sizlerin ve ailelerinizin yeni yılını kutluyorum” ifadelerine yer verdi.